Portfolio

Dit Brand skal underholde

2011/02/21 Analyser,Blog,Community Submitted News,Social media marketing,Word of mouth Kommentarer lukket til Dit Brand skal underholde
01 Dit Brand skal underholde  word of mouth social media marketing community submitted news blog analyser  Twitter Television San Francisco New York IKEA Facebook ER Chihuahua
Brand underholsning1 Dit Brand skal underholde  word of mouth social media marketing community submitted news blog analyser  Twitter Television San Francisco New York IKEA Facebook ER Chihuahua

Brandet skal underholde

De ældre synes dog at viden om virksomheden er vigtigere end at virksomheden skal underholde dem. Brand social media marketing er underholdning eller informerende er for mig at se en og samme ting i dag. Det handler om at forbrugerne kan lide at læse det vi skriver til dem. Dokudrama eller Dramadok er genre man har opfundet inden for TV de sidste 15 år for at underholdeM samtidig med at virkeligheden får et twist eller at underholdningen pludselig ligner hverdagen. TV serien The Office er et godt tegn på dette. Ser man på Brand koncepter som underholder frobrugerne ude på pladsen I do 30 som er en B2B kampagne fra Novozymes der viste mennesker at de kan vaske på 30 grader på Roskilde festivalen er langt fra det man tigligere har kendt til. Klassiske eksempler fra Ford hvor man hjælper en dame på motorvejen med at skifte dæk efter at hun har tweeted det til dem, giver god PR. Richard Bransons – Når American Society for forebyggelse af dyremishandling kontaktet Virgin America for at finde ud af, om vi ville hjælpe flyve Chihuahuas fra

116x150 Dit Brand skal underholde  word of mouth social media marketing community submitted news blog analyser  Twitter Television San Francisco New York IKEA Facebook ER Chihuahua

Image by Getty Images via @daylife

Vestkysten til Østkysten, fordi krisecentrene var så fulde af denne race, at de havde en bedre chance for at finde et hjem andre steder. Nogle af vores omsorgsfulde besætningsmedlemmer meldt sig til at ledsage disse hvalpe, og vi sendte dem ud i stil på en flyvning fra San Francisco til New York.

Se hele powerpoint præsentationen fra GLOBALWEBINDEX

 Dit Brand skal underholde  word of mouth social media marketing community submitted news blog analyser  Twitter Television San Francisco New York IKEA Facebook ER Chihuahua
pixel Dit Brand skal underholde  word of mouth social media marketing community submitted news blog analyser  Twitter Television San Francisco New York IKEA Facebook ER Chihuahua